Üdvözöljük Ladánybene település honlapján! Ma 2020. 7. 6, hétfő, Csaba, Mária napja van.
Összesen: 8987278

A járási hivatali rendszer megalakulásával összefüggésben szükségessé vált a járási hivatalok szakigazgatási szerveként működő járási földhivatalok illetékességi területének a járási hivatalok illetékességi területéhez történő igazítása. A feladat 2013. év során előre megtervezett ütemterv alapján, szakaszosan kerül végrehajtásra.

A Bács-Kiskun megyében lévő járási földhivatalok területét érintő átcsatolásokra 2013. szeptember 25-én és 26-án kerül sor.Az illetékességi terület változását követően az érintett település földhivatali ügyeit az átvevő járási földhivatal fogja intézni.

A változással összefüggő informatikai feladatok elvégzése miatt a teljes informatikai rendszert le kell állítani, ennek megfelelően a járási földhivatalok zárva tartanak, így az alábbi időpontokban

nem lesz ügyfélfogadás:

2013. szeptember 25-én, 26-án és 27-én: a Bajai, a Bácsalmási, a Kalocsai, a Kiskunhalasi és a Kunszentmiklósi Járási Földhivatalban,

2013. szeptember 26-án és 27-én: a Kecskeméti, a Kiskőrösi és a Kiskunfélegyházi Járási Földhivatalban.

A járási földhivatalok nyilvántartásai a fenti időpontokban a TAKARNET rendszeren keresztül sem lesznek elérhetőek.

A járási földhivatalokban az ügyfélfogadás várhatóan 2013. szeptember 30-án (hétfőn) 8.00 órakor indul.

Az átállás miatti esetleges kellemetlenségért megértésüket kérjük. A földhivatalok zárva tartásának időpontjára tervezett ügyintézésük során kérjük a fentieket figyelembe venni.

Földhivatali hirdetmény a Járási Földhivatalok illetékességi területének változásáról.doc

Közérdekű adatok

Véletlenszerű kép

Ballagás 2012